פרגיות על האש

פרגיות על הגריל

פרגיות על הגריל

פרגיות זה בעצם הבשר של השוקיים והירכיים של העוף, וזהו החלק שמרבית האנשים אוהבים בגלל שהוא יוצא עסיסי וטעים.

את התיבול לפרגיות שמופיעות בתמונה בראש העמוד ניתן למצוא באתר, וגם ניתן להגיע אליו בלחיצה על הקישור הבא: תיבול לפרגיות על האש.

כדי לעשות את הפרגיות, תחילה קניתי שלוש כרעיים, ופירקתי אותם מעצמות (דבר שגם ניתן למצוא באתר או בלחיצה על הקישור הבא). לאחר מכן עם טיפה שמן זית ערבבתי אותם לפני שהנחתי אותם על הגריל יחד עם התערובת תבלינים היבשים, ועל מנת שהתבלינים ידבקו יותר טוב לבשר ריססתי אותם עם קצת ספריי שמן בטעם חמאה, ונתתי להם לשבת ביחד בכערה סגורה לכשעה.

כאשר אני עושה על הגריל דברים טיפה יותר שנים אני אוהב לחמם טוב את הגריל, ובתחילה אני מניח את הפרגיות על הגריל כאשר המבער מתחת לפרגיות סגור לכשתי דקות ולאחר מכן הופך אותם לעוד שתי דקות. את המשך הבישול על הגריל אני עושה כאשר הגריל עובד על עוצמה בינונית עד שהפרגיות מוכנות ואין דם בתוך הפרגית. לא מומלץ לחתוך הרבה פעמים את הבשר אלא רק כאשר אני מאמין שהבשר מוכן..

בתאבון, ממני – BBQil.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *