תבלינים יבשים אפשרות נוספת

ישנם מקרים שבהם אני יעדיף להשתמש בכמות יותר מצומצמת של תבלינים, הדבר יכול להיות לפי טעם האורחים או היכרות עם העדפותיהם, לכן יש לי כמות תבלינים יותר מצומצמת שבהם אני אשתמש בעיקר לעוף:

  • מלח
  • פלפל
  • מרק עוף
  • כורכום

בדרך כלל את הטבלינים היבשים אני אשים על הבשר בערך כשעה לפני שאניח אותו על הגריל גם על מנת שהבשר יספוג את הטעמים של הטבלינים וגם מטעמי נוחות וחיסכון בזמן על הגריל.

בתאבון, ממני – BBQil.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *