טיפ 5 – קצת מושגים בסיסיים

שלום לכולם ושבת שלום.

אני יודע שעוד מעט נכנסת השבת ואלה שעות שאנו לא כל כך אוהבים ללמוד בהם אבל הנה שני מושגים שכולנו אוהבים להשתמש בהם תוך כדי שימוש בגריל אבל יש בניהם הבדל גדול: אנו מדברים על ההבדל בין ברביקיו לגריל. ההבדל בין השניים הוא שהברביקיו מדבר על שימוש בגריל כמעט כמו בתנור (רק עם טעמים יותר טובים), אנו מדברים על עבודה עם חום יותר נמוך (80-100 מעלות) לפרק זמן הרבה יותר ארוך (אפילו למספר שעות) ושימוש באש שאינה ישירה על הבשר, זו שיטת הבישול שאנו משתמשים גם בהכנת בשר מעושן עם טעמים ועבודה "קצת" יותר מורכבים. לעומת הגריל שזה מה שרובנו עושים, כאן אנו משתמשים בטמפרטורה גבוה יותר (180-200 מעלות) במשך צלייה נמוך יותר כאשר הבשר מונח על אש ישירה וחום גבוהה וזה מה שאנו עושים כאשר אנו מזמינים את המשפחה בחגים או את החברים לראות משחקים וכו'.

שבת שלום לכולם.

מקווה שהמידע נמצא מעניין ומועיל, ממני – BBQil.

פורסם בקטגוריה טיפים, עם התגים , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *