טיפ 6 – המלחת בשר

שלום לכולם..

BBQil

BBQil

אני מאמין שעל החשיבות של תיבול נכון ומדוד אין צורך לדבר כי בטוח שכולם היו בברביקיו שהבשר יצא מלוח מידי, חריף מידי וכו'… לכן אחד הדברים שכדאי להימנע מהם כדי לא להגיע לבשר מלוח מידי (והערות כמו למה הבשר יצא כל כך מלוח? הטבח בטח מאוהב…) אז כאשר אנו עובדים עם בשר כשר כדאי תמיד לזכור שאחת הדרכים ואחד השלבים בהכשרת הבשר היא המלחתו, ולכן כדאי לשים לב לכמות המלח שאנו שמים על הבשר וממש לא להגזים (גם אם אנו מחובבי האוכל המלוח) כי הבשר הומלח כבר בתהליך ההכשרה, אם רוצים לקרוא עוד על תהליך הכשרת הבשר – למה ואיך מתבצע התהליך ניתן להיכנס לעמוד באתר שמספר על הנושא, או ללחוץ על הקישור הבא: הכשרת בשר.

סיבה נוספת שחשוב להיזהר עם כמות המלח ששמים לפני הבישול היא העובדה שמלח מייבש את הבשר וסופח נוזלים, לכן כדי לא להגיע לבשר יבש לאחר הבישול כדאי לא להגזים עם כמות המלח לפני הבישול, סיבה נוספת ומאוד קלה להבנה היא שיותר מידי מלח פשוט יכול להרוס את טעם האוכל, אז אם אחד האורחים יוסיף טיפה מלח כדי להגיע לטעם שהוא אוהב לאחר מכן לא יקרה כלום…

מקווה שהמידע נמצא מעניין ומועיל, ממני – BBQil.

פורסם בקטגוריה טיפים. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *