טיפ 9 – מתי לתבל את הבשר שלנו

הטיפ התשיעי אינו עוסק בהמלצה על שימוש בתבלין זה או אחר לבשר שלנו ולא באיזה מרינדה להשתמש, אלא נותן המלצה שיכולה בקלות לעזור להפוך את העבודה שלנו על הגריל לקלה נוחה ומסודרת יותר. ההמלצה היא פשוט מאוד לארגן את הבשר והתבלינים בצורה מסודרת וגם להוסיף את התבלינים לבשר לפני שהבשר מונח על הגריל כחלק מההכנות לקראת העבודה. אם נעבוד ככה ונכין מראש את הבשר עם התבלינים גם נעזור לבשר לספוג את כל הטעמים ונפיק את מירב הטעם גם מהתבלינים וגם מהגריל וגם נצליח לשמור על סדר וניקיון בזמן העבודה.

מקווה שהמידע נמצא מעניין ומועיל, ממני – BBQil.

פורסם בקטגוריה טיפים. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *