טיפ 3 – שיפודים

כשאני בוחר לשפד את הבשר שלי בדרך כלל עדיף שיפודים שטוחים מברזל, שיפוד מברזל מעביר חום גם בתוך הבשר, ושיפוד שטוח מונע מהבשר להסתובב כשמנסים להפוך אותו.
אם אין לנו שיפודים מברזל אז נשתמש בעץ. שיפודים מעץ מומלץ להכניס לקערה עם מים כדי שיספגו את המים ואז ישרפו פחות. גם כאן עדיף להשתמש בשיפוד שטוח כדי שהבשר לא יסתובב, אם אין לנו שיפוד שטוח והשיפודים עגולים אז נשתמש בזוג שיפודים כדי לשפד את הבשר דבר שגם יעזור לנו להפוך את הבשר בלי שיסתובב על השיפוד.

תהנו…

מקווה שהמידע נמצא מעניין ומועיל, ממני – BBQil.

פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *