טיפ 2 בקניית בשר

תמיד חשוב להבחין בין סוגי הבשר השונים הנמכרים לנו.
ישנו בשר טרי שכשמו כן הוא – טרי.
ישנו בשר מיושן שזהו בשר שנשחט נארז והוקפא ולנו מוכרים תחת המילה מיושן, וישנו בשר מיושן שבאמת עבר תהליך של יישון שזהו תהליך שעובר הבשר בתנאים מיוחדים המשפיעים על טעמו.
לכן חשוב לבדוק מהו ה״יישון״ שעבר הבשר האם הוא באמת עבר תהליך כזה או שזהו פשוט בשר קפוא מופשר.

מקווה שהמידע נמצא מעניין ומועיל, ממני – BBQil.

פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *