טיפ 14 – שימוש במד חום למדידת טמפרטורת בשר

temp

מד חום למדידת טמפרטורת בשר

הרבה אנשים חושבים שהשימוש במדחום הוא מיותר ולא נראה טוב או אפילו מראה על חוסר מקצועיות אם נראה אותם משתמשים במדחום לצורך בדיקת מידת העשייה. אבל מעבר ההתעסקות במה אנשים אולי יחשבו, השימוש במדחום יכול להקל עלינו, גם כדי שלא נוציא בשר נא למי שביקש מידת עשייה גבוהה יותר, וגם לעזור בעיקר כשאנו מקבלים מהקצב בשר אשר אינו חתוך בעובי שווה ואז מידת העשייה לא תהיה אחידה. דבר נוסף וחשוב שהמדחום יעזור לנו בו, זה למדוד את טמפרטורת הבשר במקום לחתוך אותו בכל מיני מקומות ואז לגרום לכל המיצים אשר נשארו בתוכו לברוח ובסופו של דבר לייבש את הבשר. לכן, מומלץ מהפעם הבאה כן להיעזר במדחום ולא להתעסק במה יחשבו, במיוחד כשזה לא נכון ובמיוחד לא מועיל. ישנם סוגים שונים של מדי טמפרטורה חלקם יקרים יותר או פחות, אבל בסופו של דבר כולם יעשו את אותה העבודה. דבר חשוב שכדאי לשים לב, זה לקנות מדחום שמתאים לבשר עצמו ולא למדידת הטמפרטורה הפנימית בחלל הגריל. אם נשים לב להשתמש במדחום המיועד לבשר, מד חום כזה יציג עד לטמפרטורה של כ- 100 מעלות ולא 300 מעלות או אפילו יותר מזה במדי חום למדידת החלל פנימי של הגריל. בשימוש במד חום בעל תצוגה נכונה המרווח לטעות יהיה נמוך יותר מאחר ורמת הדיוק שאנו רואים בו תהיה יותר גבוהה. אם רוצים, ניתן לקנות מד חום דיגיטלי, אשר מבחינת עלות, יהיה יקר יותר אבל בסופו של דבר שניהם יעשו את אותה עבודה.

עכשיו, אחרי שקראנו את זה ומצאנו לנו מדחום מתאים, ניתן לקבל מידע נוסף לגבי מידות העשייה השונות והטמפרטורות בקישור הבא: דרגות לצליית בשר.

פורסם בקטגוריה Uncategorized, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *