כולנו שמענו הרבה בתוכניות טלויזיה את השפים אומרים "חשוב להשתמש במחבת יצוק, עבה וכבד" ומייד חשבנו לעצמנו, מה שוב פעם מנסים למכור לנו?? אז יכול להיות שמה שחשבנו נכון כי הרושם הראשוני מאוד חשוב וכמובן, אחרת איך גם הם ירוויחו כסף? אבל למרבה הפלא המשפט באמת נכון. ישנה חשיבות רבה לסוג משטח העבודה שאנחנו בוחרים לעבוד איתו. באמת חשוב להשתמש במשטח יצוק ועבה כדי שישמור על חום ולא יתקרר לאחר שנניח את הבשר שלנו. בנוסף, רצוי שהמשטח יהיה בעל ציפוי על מנת שנוכל גם לנקות אותו ביתר קלות וכדי שלא יחליד.
מקווה שהמידע נמצא מעניין ומועיל, ממני – BBQil.
7 תגובות על טיפ 10 – סוג משטח העבודה שלנו